top of page
  • Writer's pictureampalolaanglada

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

El passat dia 19 de juny varem presentar el projecte de socialització de llibres per als alumnes de 3r a 6è de la nostra escola.


Ha estat un projecte que s'ha treballat molt i en el que estan implicats AMPA, Ajuntament i escola i en el que s'aconsegueix que els llibres de text d'aquest curs siguin adquirits per l'AMPA i cedits a cada alumme per una quota anual, el que suposa un estalvi per les famílies, una disminució de l'edició de llibres (recordem que som una escola verda) i un compromís per part dels fills i filles sobre la cura i respecte als materials comuns.

El projecte va ser acceptat per el 100% dels assistents i els seus drets de vot, amb un total de 76 vots. Ara només cal que les famílies signin la carta de compromís amb el projecte, i seguir treballant per poder encetar-lo amb èxit.


La comissió de llibres ha dedicat molt de temps i esforços per tirar-ho endavant i veure una acceptació tant gran per part de les famílies anima a seguir lluitant per poder donar el millor servei als alumnes del nostre centre.


Us adjuntem el document de presentació del projecte.
25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page