• ampalolaanglada

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

El passat dia 19 de juny varem presentar el projecte de socialització de llibres per als alumnes de 3r a 6è de la nostra escola.


Ha estat un projecte que s'ha treballat molt i en el que estan implicats AMPA, Ajuntament i escola i en el que s'aconsegueix que els llibres de text d'aquest curs siguin adquirits per l'AMPA i cedits a cada alumme per una quota anual, el que suposa un estalvi per les famílies, una disminució de l'edició de llibres (recordem que som una escola verda) i un compromís per part dels fills i filles sobre la cura i respecte als materials comuns.

El projecte va ser acceptat per el 100% dels assistents i els seus drets de vot, amb un total de 76 vots. Ara només cal que les famílies signin la carta de compromís amb el projecte, i seguir treballant per poder encetar-lo amb èxit.


La comissió de llibres ha dedicat molt de temps i esforços per tirar-ho endavant i veure una acceptació tant gran per part de les famílies anima a seguir lluitant per poder donar el millor servei als alumnes del nostre centre.


Us adjuntem el document de presentació del projecte.
25 views0 comments

Recent Posts

See All