top of page
  • Writer's pictureampalolaanglada

SETMANA DE MOBILITZACIONS PEL CLIMA

El divendres 27 de setembre s'ha convocat la tercera vaga mundial pel clima, impulsada pel moviment mundial de Fridays for Future.

Aquest moviment va començar a organitzar-se i publicitar-se quan l'activista climàtica Greta Thunberg va escenificar una acció l'agost 2018 fora el parlament suec Riksdag, aguantant una pancarta en el que es llegia ‘Vaga Escolar pel Clima’. El moviment vol ser una xarxa per aportar solucions al repte més gran de la història de la humanitat: per exigir justícia ambiental i intergeneracional, un futur, i pressionar les classes polítiques a actuar amb responsabilitat enfront la crisi climàtica

A Tiana, la jornada de reivindicació començarà amb un Taller a les 18.00h, a la mateixa plaça de la vila, per elaborar els cartells, amb els lemes que els nens i nenes vulguin dur i obert a tots els infants i adolescents de Tiana. L’acte acabarà amb una manifestació que començarà a les 19:30 hores a la Plaça de la Vila i finalitzarà a l’Antic Camp de Futbol. I on els membres del Consell dels Infants llegiran el manifest.


Des de l’escola Lola Anglada, volem sumar-nos a aquesta iniciativa durant el divendres, 27 de setembre, dia en què es faran aturades simbòliques arreu del món.

La idea de l’escola és fer tres microaccions durant el divendres, 27 de setembre.

Aquestes seran:

1. Proposen que els vostre fills i filles vinguin vestits amb una samarreta verda a l’escola. (Si la tenen o els hi és fàcil d’aconseguir). Des de l’AMPA us demanem que no la compreu expressament per l’ocasió sino que intenteu aprofitar alguna peça de roba, pintant-la o customitzant-la sino te algun color verd.

2. Es visualitzarà i analitzarà un vídeo sobre la necessitat de preservar el planeta amb més cura, a cada una de les aules durant una sessió del matí.

3. Es farà un minut de silenci, tots plegats, a la pista del pati. 

Creiem que és important donar a conèixer la situació climàtica actual i per això us convidem a que feu seguiment de la informació que vagi sorgint al respecte en els mitjans de comunicació i  a acompanyar als vostres fills/es en el procés de conscienciació.

En el següent link podreu trobar informació al respecte:

http://www.bcnsostenible.cat/es/web/relat/5d374fec24dd5d0a418b4567
69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page