top of page
  • Writer's pictureampalolaanglada

ESPAIS DE DEBAT EDUCATIU

Benvolguts,


Des de l'ajuntament ens passen informació sobre el Espai de debat Educatiu, que el segon dimarts de cada mes es realitza al nostre municipi, per convidar-nos a participar-hi.


Els Espais de Debat Educatiu (EDE) ofereixen a la comunitat educativa dels municipis (educadors, mestres, mares i pares, responsables d'entitats socioeducatives, responsables dels serveis de pediatria, tècnics municipals i altres), la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l'educació, per tal de consensuar criteris d'actuació i millorar la coherència educativa.


Aquest és un espai obert a tothom que vulgui participar, sigui de l’àmbit que sigui i es tractarà un tema per curs. Ens trobem un dia al mes, seran els 3r dimarts de mes, a les 19 h.

Els temes seran de caire educatiu i serà de l’etapa 0-18 anys. Com que tothom educa, tothom té alguna cosa que aportar al tema sobre el que es treballa. No  hi ha una xerrada d’un expert, l’espai vol aprofitar la saviesa de tothom que participa i que la resta se’n pot beneficiar.

Es parla del tipus de temes que són més habituals o que s’han treballat en altres municipis:

Autonomia, pel que té de tema base i que està vinculat a d’altres que també seran interessants de treballar. Normes i límits...

El grup es lliure de triar el tema que vulgui. Després d’un petit espai de debat i reflexió, es decideix començar pel tema de l’autonomia.


Així doncs us esperem el proper dijous 18 de febrer de 2020 a les 19 hores a l'ajuntament.50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page