top of page

Patinatge en línia

Patinatge en línia 1

En aquest procés d’ iniciació del patinatge en línia els i les alumnes han de ser molt valents/es, ja que aquest moment és un dels més complicats i importants per poder ser un bon patinador. Es tracta de prendre contacte amb el terra i perdre així la por a la caiguda.

El patinatge en línia és un esport molt complert, ja que en les execucions de les diferents figures, salts i piruetes s’ han de treballar i dominar totes les parts del nostre cos, i aconseguir el punt òptim entre harmonia, estètica i equilibri. Un cop aconseguit això , cal integrar-ho en una coreografia musical. 

 

Adreçat a alumnes de: P5, 1r, i 2n

Preu:  15,25 €

Dies activitat: DIMARTS  de 16.15h a 18h

Nombre màxim de nens/es: 22 nens/es

Nombre mínim per començar l’ activitat: 8 nens/es

Lloc on realitzarem l’ activitat: Escola Lola Anglada de Tiana

Patinatge en línia 2

En el segon nivell es quan ja els nens/es han adquirit un bon domini del seu cos a sobre d'uns patins, i ja poden executar diverses figures artístiques i començar a incloure algun salt. Han agafat seguretat important que els fa patinar oblidant-se que van sobre uns patins i poden començar a dominar algunes cabrioles, rotant sobre si mateixos/es. A partir d' aquí tots els salts, cabrioles i figures artístiques executades  en el patinatge en línia s'han d'anar rectificant fins arribar a ser correctes tècticament, i també elegants i harmonioses quan s'inclouen en una coreografia musical. 

 

Adreçat a alumnes de: 3r, 4t, 5è i 6è.

Preu:  15,25 €

Dies activitat: DIJOUS  de 16.15h a 18h

Nombre màxim de nens/es: 22 nens/es

Nombre mínim per començar l’activitat: 8 nens/es

Lloc on realitzarem l’ activitat: Escola Lola Anglada de Tiana

bottom of page